HOOFDGERECHTEN
Tonijnsteak black pepper
gebakken in zwarte peper met komkommer, sojaboontjes,
bimi, mango, koriander en sesamvinaigrette
24,95
Zeetong à la meunière (350 gram)
klassiek in de roomboter gebakken met zeekraal,
gefrituurde peterselie en citroen
29,75
Big burger “Escobar”
black Angus burger, briochebol, Romaine sla, tomaat,
augurk, bacon, jalapeño, mango en burgersaus
18,95
Vegetarische hap van de week
zie insteekvel
17,95
Hap van het seizoen
zie insteekvel
v.a. 19,50
Hap van de week
zie De Paris Journaal
18,50
Biefstuk ossenhaas “Café de Paris”
gebakken in bruine roombotersaus op wok groenten met
Béarnaise-, peper- of truffelsaus
26,95
Sateh Bali
gegrilde spies van ossenhaas op pittige boontjes, tauge,
atjar, pindasaus, ei, krokante ui, seroendeng en kroepoek
21,75