VOORGERECHTEN
Coquilles St. Jacques
pan gebakken coquilles op een puree van witte bonen,
ansjovis en gerookte chilipeper met Noilly prat-jus
17,50
Tartare de Boeuf
tartaar van steak bavette, sjalotten, kappertjes, cornichons,
dragon, peterselie, tabasco en gepocheerd ei, met crostini’s
17,75
Croquette de crevettes
van Hollandse garnalen, witlof, avocado, grapefruit
en zuurdesem met een kreeftenmayonaise
17,95
Tonijnpizza
dungesneden tonijn, crème van parmezaan, ricotta,
komkommer, wasabimayonaise, sesam en shiso
16,95
Carpaccio van ossenhaas
met geroosterde hazelnoot, bieslook, rucola, overjarige
balsamico, crème van truffel en roomkaas
15,95
Escargots à la Bourguignonne
wijngaardslakken (6 st.) in kruidenboter gegaard
met Frans baquette
15,75
Soep van het seizoen
7,95
Soupe à l’oignon
Franse uiensoep met een krokant kaasdakje (20 minuten)
8,50